Vg lynnedslag

Lyn – VG

Lynnedslag i to boliger i Tingvoll. Lyn har slått ned i to boliger i Tingvoll kommune, melder 110-sentralen i Møre og Romsdal på Twitter. Str..

Les nyheter, artikler og se videoer om Lyn på VG

Torden IL – VG

Farevarsel om mye lyn i deler av Trøndelag. Meteorologisk institutt har sendt ut farevarsel for tordenvær med mye lyn i deler av Trøndelag fra lørdag.

Les nyheter, artikler og se videoer om Torden IL på VG

Lyn – Nyhetsdøgnet – VG Direkte

VG Nå: Nyhetsdøgnet

Lyn · Tag · Gult farevarsel for lyn på Østlandet onsdag · Farevarsel om mye lyn i deler av Trøndelag · Lynnedslag i to boliger i Tingvoll · Lynnedslag i tre – knuste …

I VG Nå kan du følge alle store begivenheter minutt for minutt gjennom tekst, bilder og video, og delta selv med innspill og spørsmål

Lyn og styrtregn i Sør-Norge: Forsikringsselskap opplever …

Lyn og styrtregn i Sør-Norge: Forsikringsselskap opplever skademeldingsstorm – VG

16. aug. 2022 — Oversvømmelser og brann etter lynnedslag er bare starten av det folk i Sør-Norge har i vente tirsdag. I Hakadal er det ny regnrekord.

Oversvømmelser og brann etter lynnedslag er bare starten av det folk i Sør-Norge har i vente tirsdag. I Hakadal er det ny regnrekord.

To kvinner omkommet etter lynnedslag – VG

5. jul. 2021 — To kvinner mistet livet søndag etter lynnedslag på fjellet Melshornet i Hareid kommune i Møre og Romsdal. En tredje er hardt skadet.

To kvinner mistet livet søndag etter lynnedslag på fjellet Melshornet i Hareid kommune i Møre og Romsdal. En tredje er hardt skadet. – Dypt tragisk, sier ordfører.

Gult farevarsel for lyn i øst og nord – VG

13. jul. 2022 — Lyn og torden vil herje over både Østlandet og Øst-Finnmark onsdag. … at det var over 1500 lynnedslag over Østlandet mellom 13.20-14.20.

Lyn og torden vil herje over både Østlandet og Øst-Finnmark onsdag.

Benedicte (18) og Victoria Myrset (12) omkom etter lynnedslag

Benedicte (18) og Victoria Myrset (12) omkom etter lynnedslag – VG

5. jul. 2021 — HAREID/OSLO (VG) Det var søstrene Benedicte Myrset (18) og Victoria Myrset (12) fra Oslo som mistet livet etter lynnedslag på fjellet …

HAREID/OSLO (VG) Det var søstrene Benedicte Myrset (18) og Victoria Myrset (12) fra Oslo som mistet livet etter lynnedslag på fjellet Melshornet i Hareid kommune i Møre og Romsdal søndag ettermiddag.

Brann etter lynnedslag – VG Nå: Nyhetsdøgnet – VG Direkte

Brann etter lynnedslag – VG Nå: Nyhetsdøgnet

Nødetatene er på vei til en brann i en bygning som trolig er forårsaket av et lynnedslag på Auli, melder politiet i Øst.

Østlandet: Flere enn 11.000 lynnedslag i løpet av én time – VG

Østlandet: Flere enn 11.000 lynnedslag i løpet av én time – tusenvis uten strøm – VG

14. jul. 2021 — Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for styrtregn og lyn. Faren for lyn og torden vil være størst utover onsdag ettermiddag …

Onsdag ettermiddag slår det ned tusenvis av lynnedslag på det sentrale Østlandet. Flere tusen husstander er uten strøm. Men meteorologene spår finvær etter stormen.

Keywords: vg lynnedslag, vg lyn