Kokkekamp nrk

Kokkekamp – NRK TV

NRK TV – Kokkekamp

Kokkekamp. 14.12.1998 · 28 min. I kveldens program er det mesterkokkene Frode Aga og Arne Jermstad som får besøk av politikerne Siv Jenssen og Sylvia …

I kveldens program er det mesterkokkene Frode Aga og Arne Jermstad som får besøk av politikerne Siv Jenssen og Sylvia Brustad til kappestrid på kjøkkenet under ledelse av Brita Garden. (16)Ved Line Kjærran Norling og Per Selstrøm.

Kokkekamp – NRK TV

NRK TV – Kokkekamp

Kokkekamp. 07.09.1998 · 29 min. I kveldens program konkurrerer kokkene Frode Aga og Lars Barmen. Gjestene som kommer med råvarene er en slankeekspert og en …

I kveldens program konkurrerer kokkene Frode Aga og Lars Barmen. Gjestene som kommer med råvarene er en slankeekspert og en trimleder: Grete Roede og Kari Jaquesson. (3) Programleder: Brita Garden. Ved Line Kjærran Norling og Per Selstrøm.

Kokkekamp – NRK TV

NRK TV – Kokkekamp

Kokkekamp. 14.09.1998 · 29 min. I kveldens program får kokkene Harald Osa og Lars Barmen besøk av Rune Gokstad og Øystein Bache som har med seg hver sin …

I kveldens program får kokkene Harald Osa og Lars Barmen besøk av Rune Gokstad og Øystein Bache som har med seg hver sin bærepose med matvarer til en pris på kr 100,-. Det blir en lystig konkurranse om hvem som lager de beste rettene i løpet av programmet. (4)Programleder: Brita Garden. Ved Line Kjærran Norling og Per Selstrøm.

Kokkekamp – NRK TV

NRK TV – Kokkekamp

Kokkekamp. 19.10.1998 · 29 min. I kveldens program får mesterkokkene Harald Osa og Frode Aga besøk av Kjersti Berge og Marit Voldsæter – “To kvinner på …

I kveldens program får mesterkokkene Harald Osa og Frode Aga besøk av Kjersti Berge og Marit Voldsæter – “To kvinner på randen av en oppskrytt aften”. (8) Programleder: Brita Garden. Ved Line Kjærran Norling og Per Selstrøm.

Kokkekamp – NRK TV

NRK TV – Kokkekamp

Kokkekamp. 07.12.1998 · 28 min. Mesterkokkene Frode Aga og Arne Jermstad får besøk av blomsterelskeren Finn Schjøll og Extra-vertinne Hilde Langseth …

Mesterkokkene Frode Aga og Arne Jermstad får besøk av blomsterelskeren Finn Schjøll og Extra-vertinne Hilde Langseth Folkestad, som har vært ute og kjøpt mat for kr 100,-. De skal som vanlig konkurrere under ledelse av Brita Garden om å lage de beste rettene på 20 minutter. (15)Ved Line Kjærran Norling og Per Selstrøm.

Kokkekamp – NRK TV

NRK TV – Kokkekamp

I kveld er det kokkene Harald Osa og Robert Brun som sammen med Anne Lise Gjøstøl og Eivind Bøksle konkurrerer på kjøkkenet under ledelse av Brita Garden.

I kveld er det kokkene Harald Osa og Robert Brun som sammen med Anne Lise Gjøstøl og Eivind Bøksle konkurrerer på kjøkkenet under ledelse av Brita Garden. (9)Ved Line Kjærran Norling og Per Selstrøm.

Kokkekamp – NRK TV

NRK TV – Kokkekamp

I kveld skal mesterkokkene Harald Osa og Frode Aga og OL-gullvinnerne Vebjørn Rodal og Ådne Søndrål konkurrere på kjøkkenet under ledelse av Brita Garden.

I kveld skal mesterkokkene Harald Osa og Frode Aga og OL-gullvinnerne Vebjørn Rodal og Ådne Søndrål konkurrere på kjøkkenet under ledelse av Brita Garden. (12)Ved Line Kjærran Norling og Per Selstrøm.

Kokkekamp – NRK TV

NRK TV – Kokkekamp

Gjensyn med mesterkokker og spennende gjester til travel matkonkurranse. Programleder: Brita Garden. Kveldens gjester er Hanne Krogh og Elisabeth …

Gjensyn med mesterkokker og spennende gjester til travel matkonkurranse. Programleder: Brita Garden. Kveldens gjester er Hanne Krogh og Elisabeth Andreassen.

Keywords: kokkekamp nrk