Hodet i klemme nrk

Hodet i klemme – NRK TV

Hodet i klemme. Landslagstrener Fritz Aanes strammer grepet. På vei mot nye mål må utøverne hans takle juling både i livet og på brytematta.

NRK i gang med sesong 2 av «Hodet i klemme

28. jan. 2022 — «Hodet i klemme» ble en av fjorårets store seriesnakkiser. Nå er seerne hørt – det blir en ny sesong av serien om det norske brytemiljøet.

Fritz Aanes og bryterne med ny sesong av Hodet i klemme på …

13. feb. 2023 — Premiere i NRK TV mandag 27. februar. Den første sesongen av «Hodet i klemme» tok seerne med storm og vant to priser under fjorårets …

Hodet i klemme – NRK TV

NRK TV – Hodet i klemme

24. aug. 2021 — «Hodet i klemme» er sportsdokumentaren som handler om å få juling i livet både på og utenfor matta, og likevel reise seg igjen gang etter …

«Hodet i klemme» er sportsdokumentaren som handler om å få juling i livet både på og utenfor matta, og likevel reise seg igjen gang etter gang.

Premiere: Hodet i klemme – Programomtaler – NRK

24. aug. 2021 — Dokumentarserien «Hodet i klemme» følger fire brytere og deres trenere på veien mot OL i Tokyo og VM 2021 på hjemmebane i Oslo.

Hodet i klemme – Sesong 2 – NRK TV

om 5 døgn — Hodet i klemme. Landslagstrener Fritz Aanes strammer grepet. På vei mot nye mål må utøverne hans takle juling både i livet og på brytematta.

Hodet i klemme – 2. Maktkamp (Sesong 1) – NRK TV

26. sep. 2021 — Hodet i klemme. Landslagstrener Fritz Aanes strammer grepet. På vei mot nye mål må utøverne hans takle juling både i livet og på brytematta.

Hodet i klemme – Alle artikler – NRK

Hodet i klemme · Felix Baldauf på backpacking i Laos og Kambodsja. Tok grep etter problem på heimebane: – Eg måtte …

Hodet i klemme – 3. Reality check (Sesong 1) – NRK TV

3. okt. 2021 — Felix Baldauf og resten av de norske bryterne får endelig reise ut. Møtet med det ungarske herrelandslaget blir brutalt både for utøvere og …

Keywords: hodet i klemme nrk, nrk hodet i klemme, hode i klemme nrk, hodet i klemme nrk musikk, hodet i klemme nrk sang, nrk hode i klemme, nrk tv hodet i klemme