Bidra nrk sørlandet

NRK Sørlandet – NRK Bidra

NRK Bidra

NRK Sørlandet. Navn. Adresse. Beskrivelse av bildet. Add one file. Vilkår. Det er kun tillatt å sende inn bilder du selv har tatt eller hvor fotografen har …

Har du et flott bilde eller et spennende opptak … – NRK Bidra

NRK Bidra

true Bidra. Har du et flott bilde eller et spennende opptak som du vil dele med oss? Video- og/eller bildebeskrivelse. Last opp bilder/video her: Add files.

Del sommeren din med oss | By NRK Sørlandet | Facebook

nrksorlandet. Verified. Follow. NRK Sørlandet. Merk bilder med #nrksørlandet. Da godtar du at NRK kan dele bildet og bruke det redaksjonelt.

NRK Sørlandet (@nrksorlandet) • Instagram photos and videos

NRK Sørlandet on Instagram: “Stor takk til alle som bidrar med flotte, fine, gøye og magiske 💫 bilder til #nrksørlandet 📷 @janjakobzielinski 👏👏”

356 Likes, 3 Comments – NRK Sørlandet (@nrksorlandet) on Instagram: “Stor takk til alle som bidrar med flotte, fine, gøye og magiske bilder til …

355 Likes, 3 Comments – NRK Sørlandet (@nrksorlandet) on Instagram: “Stor takk til alle som bidrar med flotte, fine, gøye og magiske 💫 bilder til #nrksørlandet 📷 @janjakobzielinski 👏👏”

NRK Sørlandet on Instagram: “Stor takk til alle som bidrar med …

Morten Rød blir distriktsredaktør for NRK Sørlandet. Tilbake i manesjen etter at han ga seg i Agderposten

30. nov. 2016 — Jeg ser virkelig frem til å bidra inn i fellesskapet av profesjonelle medarbeidere fra alle faggrupper ved NRK Sørlandet.

Erfaren medieleder tar over NRK-kontoret i Kristiansand.

Morten Rød blir distriktsredaktør for NRK Sørlandet. Tilbake i …

Dette skal NRK bidra med på Ensjø

10. sep. 2021 — Hvordan kan NRK bidra til god byutvikling på Ensjø? Erling Fossen … Firma fra Sørlandet får trolig ja til å bygge 50 boliger i Oslo vest.

Hvordan kan NRK bidra til god byutvikling på Ensjø? Erling Fossen mener det ikke er nok å flytte en institusjon, og forvente at området blir Media City.

Dette skal NRK bidra med på Ensjø – Estate Nyheter

NRK Sørlandet ønsker fortsatt å være identitetsbygger – agderposten.no

7. jan. 2020 — På den måten håper vi å bidra til å bygge felles identitet – og vise bredden og dybden i det som skjer i Agder. NRK Sørlandet har …

Viser til Kjell-Olav Masdalens kronikk i Agderposten lørdag 4. januar. Under den noe fyldige overskriften «Sentralisering, identitet og tilhørighet: Sørlandssendinga kunne fungert som en viktig identitetsbygger for heile Agder. Isteden ser det ut til at den er blitt ei propagandamaskin for Kristiansand», måtte jeg lete et stykke ned i teksten før jeg fant de seks setningene som angikk NRK Sørlandet. Det øvrige lar jeg ligge.

Keywords: bidra nrk sørlandet