Aftenposten julequiz

En julequiz for helt vanlige folk – Aftenposten

En julequiz for helt vanlige folk

24. des. 2021 — 1. Hvor mange fylker er det i Norge? 2. Hvilken politiker ble tøyset med fordi han snakket så mye om «hele Norge som vi er så glad i»?

En quiz for helt vanlige folk – fra året vi snart forlater.

Dagens quiz – Aftenposten

Aftenposten

Aftenposten gir deg ny innsikt og et raskt nyhetsoverblikk. Vi hjelper deg med å forstå hvorfor ting skjer, og hvordan verden henger sammen.

Hva fikk du med deg fra dette hersens året 2022? – Aftenposten

Krig, kriser og kjendiskatastrofer: Hva fikk du med deg fra dette hersens året 2022?

21. des. 2022 — Årets julequiz fra A-magasinet har dessuten premie til alle: Masse gode nyheter til slutt. A-magasinets Redaksjon. Frode Skaren/byHands.

Prøv A-magasinets julequiz.

Dagens quiz: Fredag 30. desember 2022 – Aftenposten

Dagens quiz: Fredag 30. desember 2022

29. des. 2022 — 3. Hva heter TV-serien med juletema der vi møter Ida Elise Broch, Thea Sofie Loch Næss og Line Verndal? 4. Hva heter det letteste av metallene?

Hva heter vindistriktet, best kjent for søte hvitviner, som ligger i det nordøstlige Ungarn?

Julequiz: 100 spørsmål inspirert av årets ord – Aftenposten

Julequiz: 100 spørsmål inspirert av årets ord

22. des. 2018 — De ti kategoriene i julequizen er denne gangen inspirert av årets ord – ordene som satte sitt preg på Norge i 2018. Så her er testen som …

De ti kategoriene i julequizen er denne gangen inspirert av årets ord – ordene som satte sitt preg på Norge i 2018. Så her er testen som viser hvor godt du egentlig har fulgt med!

Dagens quiz: Fredag 27. januar 2023 – Aftenposten

Dagens quiz: Fredag 27. januar 2023

26. jan. 2023 — Vil du ha mer quiz? Meld deg på nyhetsbrevet om quiz og motta en e-post i måneden hvor vi oppsummerer nyhetsbildet med 15 spørsmål. Aftenpostens …

Hva er diameteren på et golfhull?

Dagens quiz: onsdag 25. januar 2023 – Aftenposten

Dagens quiz: onsdag 25. januar 2023

25. jan. 2023 — Vil du ha mer quiz? Meld deg på nyhetsbrevet om quiz og motta en e-post i måneden hvor vi oppsummerer nyhetsbildet med 15 spørsmål. Aftenpostens …

Hvilken tittel har Jørn Sigurd Maurud?

Meny – Aftenposten

Aftenposten

Koronatider ga quiz-suksess: – Er det innafor med et pornorelatert spørsmål? Startet med 20 på en pub, og fortsatte med 10.000 digitale deltagere.

Aftenposten gir deg ny innsikt og et raskt nyhetsoverblikk. Vi hjelper deg med å forstå hvorfor ting skjer, og hvordan verden henger sammen.

Aftenposten – Test deg selv i vår julequiz – ny spørsmål…

Test deg selv i vår julequiz – ny spørsmål hver dag. … Aftenposten, profile picture … Aftenpostens debattsider for unge mellom 13 og 21 år.

Quiz om matkultur – Aftenposten Junior skole

Quiz om matkultur – Aftenposten Junior skole

Hva kalles den tradisjonelle retten med reinsdyrkjøtt? Finnbiff. Reinbiff. Reingryte. Foto: Reuters. Hvor kommer hamburgeren fra? Chicago, USA.

Quiz med 8 spørsmål

Keywords: aftenposten julequiz