Abc hus nelly

Nelly – et moderne ferdighus på 2 etasjer – ABChus

Nelly er et praktisk og stilfullt ferdighus på to etasjer med god planløsning. Det moderne ferdighuset er på 170,5 kvadratmeter og består av fire soverom, …

Nelly er et moderne hus på 2 etasjer med et svært stilfullt utseende, og er et av våre ferdighus. Kanskje er dette ditt nye drømmehus? Les mer her!

Nelly for skrå tomt – Romslig og god plass – ABChus

Nelly for skrå tomt – Romslig og god plass – ABChus

Nelly tilpasset skrå tomt er et moderne hus på 2 etasjer med stilfullt utseende, god plass og luftig romfølelse. Ditt nye drømmehus?

Nelly C – et moderne ferdighus på 2 etasjer og store … – ABChus

Nelly C – et moderne ferdighus på 2 etasjer og store muligheter – ABChus

Nelly C er et av våre ferdighus, som vi kaller for mulighetenes bolig, og er et moderne hus på 2 etasjer. Kanskje er dette ditt nye drømmehus? Les mer her!

Nelly A – et stilfullt ferdighus på to etasjer – ABChus

Dette moderne ferdighuset er på 195,5 kvadratmeter og har fire soverom, to bad, to flotte stuer og et eget vaskerom. Alt du trenger til familien!

Her kan du lese mer om bestselgeren Nelly – ABChus

Nelly er et praktisk og stilfullt ferdighus på 2 fulle etasjer med god planløsning. Det moderne ferdighuset er på hele 167,7 kvadratmeter. Les mer her.

Nelly B – en familiebolig med det lille ekstra – ABChus

Nelly B – en familiebolig med det lille ekstra – ABChus

Nelly B. Se flere av våre øvrige priser her: https://abchus.no/ferdighus …

Nelly B er en smart og moderne familiebolig med det lille ekstra! Her får du et romslig kjøkken og en luksuriøs soveromsavdeling med overbygd veranda.

Konseptet Nelly – Mulighetenes bolig – ABChus

Konseptet Nelly er en gjennomarbeidet boligserie – mulighetenes bolig

Moderne boligserie som er utviklet med tanke på å skape gode, funksjonelle planløsninger, som passer akkurat ditt behov. I serien har vi Nelly A – Nelly B …

Moderne boligserie som er utviklet med tanke på å skape gode, funksjonelle planløsninger, som passer akkurat ditt behov. I serien har vi Nelly A – Nelly B og Nelly C.

Hjemme hos Madeleine og Daniel i deres Nelly – ABChus

Hjemme hos Madeleine og Daniel i husmodellen Nelly – ABChus

Valg av ferdighus. Når vi spør om hvordan de kom i kontakt med ABChus og hvorfor valget falt på husmodellen Nelly forteller Madeleine at …

I Hokksund rett utenfor Drammen bor Madeleine og Daniel. Her har familien bygget husmodellen Nelly et steinkast unna familiegården. Se hele reportasjen her!

Keywords: abc hus nelly, abchus nelly, nelly abchus